BATMAN / MERKEZ - Çevrimova İlkokulu

May

Okulumuz geri dönüşüm atölye öğretmeni Nejla YELKEN ve sınıf öğretmenimiz Aysel KARAKAŞ tarafından velilerimizle beraber bez çankatalara renkli baskı yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan ve toprağın her bir karışını kanlarıyla sulayarak bize bu cennet vatanı armağan eden şanlı ecdadımıza Allah’tan rahmet diliyor, onları saygı ve şükranla anıyoruz.

Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleriyle beraber okul bahçemize fidan diktiler.

Ock

Batman Vergi Dairesi Vergi Uzmanları tarafından okulumuz öğrencilerine ''Vergi Bilinci'' konulu seminer verildi.

Temizliğin dinimizdeki önemi ile ilgili öğrencilerimize seminer verildi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Çocukların oyun dünyalarını geliştirmek, geleneksel oyunlarla buluşmalarını sağlamak amacıyla “sek, sek”, “tombik”, “mendil kapmaca”, “yağ satarım, bal satarım” gibi oyunları, okul bahçemize çizdik.

Okul bahçemizin betonarme zeminine yapılan “geleneksel oyun çizgileri” sayesinde öğrencilerimiz anne ve babalarının oyunlarını oynama imkanı buluyor,  aynı zamanda da bu oyunların gelecek kuşaklara taşınmasına yardımcı olunuyor.

Kas

Batman Ağız ve Diş Sağlığı ekibi; okulumuz öğrencilerine Diş Sağlığı konulu seminer vererek öğrencilerimize diş taraması yaptı.

Kenan Doğulu•Gençlik Marşı

Ock